Navštíveno 9400x

Takze po nejakej dobe sa v aute skoro vsetko zmenilo..Mam momentalne menej casu, takze zatial len nahodene, aby som mal aspon co pocuvat :-)
HU : F1 status radio + procesor
Repro (povdne): Focal Utopia BE 3way + pribudol 21WX woof(osadeny bude do palubovky)
Zosiky: DLS TA2 3ks + DLS A6 na basak
Kable: Audioquest

máš pěkné kusy kolejnic v kufru :-) mě by jen "štvalo" nabíhání TA2 :) jinak to bude po vyladění KOSNICKé :)
GOOD LUCK !

22.03.2009, 23:00 |
Cenda vyzera to naozaj pekne

22.03.2009, 23:21 |
Augi gregi: moooc pekne :-)
Pěkné komponenty. Ten střed na palubce má ozvučnici, nebo ne?
dik...ma vlastnu ozvucnicu...

23.03.2009, 12:30 |
Augi gregi: předpokládám, že používáš časový korekce, když Ti ten střed hraje o přední sklo...
augi: to je bezne, stred pustis "trocha skor" - tak o 10-15 cm

23.03.2009, 18:15 |
ivls čím víc světýlek, tím víc autohifi :o)
pěkné - rád brzy poslechnu - předpokládám, že s oskarem budeš absolvovat czech - turné
to Augi - jsem si jist, že používá časové korekce
a myslím, že by použil i kdyby byly středy jinak nasměrované
TCR a aj kopu dalsich fint :-)
Dnes sme to s Oskarom nastavili a vyledok je viac ako uspokojivy... hra to podla mojich predstav, takze spokojnost...
Ivls nejake zrazy urcite "objedu" (a budes prekvapeny co dokazu Utopie:-D )...
taky bych to rad slysel, hned po tom co dame s Ivlsem svacu v burta stanku :-)

24.03.2009, 08:12 |
137 ...no kedze som to pocul tesne pred zabudovanim poslednej TA2 a pred konecnym nastavenim tak si neviem predstavit ako to hra teraz...
...pretoze uz v tom case ked v nahravke pri speve zachrcal cernoch, tak som mu takmer bezal pre pohar vody - take to bolo realisticke podanie... :-))) ...vyslovene sa tesim na hudobny vysledok a sutazne umiestnenia... :-))) ...po dlhom cas auto z ktoreho pri pocuvani naskakuju zimomriavky/kopřivka.../... :-)))
Gratulácia... Za tolko love a casu ktore si do toho investoval je minimum aby si bol spokojny :)
Inac ako ste zvladli nastavenie procesora?
no klobuk dole, uz prva montaz s 9887 vyzerala brutalne, ale teraz s F1 status a elektronkami to musi byt iny zvukovy masaker. To uz si radsej ani nechcem predstavit. Stale to mas na Optime Yellow ? btw ten kapacitor aj ma nejaky vyznam ?
chtel jsem si ji koupit nevyhoda toho je ze kdyz to pustis vic nahlas tak na displeji neni nic videt -)))jinak pekny

24.03.2009, 11:44 |
-gregi- | Upraveno: 2009-03-24 11:46:32
Franto s procakom mame uz dobre skusenosti v nastavovani :-) Mam k tomu soft (diky Palovi-137) a postupne som sa naucil to ovladat aj cez radio, ale to nie je to prave orechove:-D
Jasisoft diky, vtedy bol ten zvuk este v plienkach, teraz to uz je slecna v najlepsich rokoch :-)
Diky patri Oskarovi, ze so mnou stravil dalsiu noc v garazi a kvoli nastavovaniu si coto vytrpel :-) (s notebookom na nohach, mikrofonom v ruke a pri pink-noise na pozici vodica...:-) ja som lezal na zadnych sedackach s notebookom a nastavoval procak (proste zohrana dvojica..:-)

24.03.2009, 11:45 |
-gregi- | Upraveno: 2009-03-24 11:47:25
fotka len ilustracna :-)

Zabudol som odpovedat este nato, ze uz tam je aj druha baterka odyssey 680 (18Ah/1800A ak si dobre pamatam) v kufri v predu ostava optima (75Ah/ EN 975A a skratak 5000A)...co sa tyka kondiku- na okrasu :-)
Takze trochu sa opat pokrocilo...koncom tyzdna by malo byt snad hotove vsetko...

13.04.2009, 18:19 |
137 ...bomba...nemam slov :-)
SUPER! Doufám že bude někde možnost si to poslechnout ;)
uff a kastlík je preč :D
btw. mas nejaku odvetravaciu hadicu pre zadnu baterku?
prostě krása, co na to říct, ale chtěl bych sednout a poslechnout a myslím si, že by jsi mohl i za to vybírat peníze

13.04.2009, 21:38 |
-gregi- | Upraveno: 2009-04-13 21:39:09
franto pod na icq :-)

13.04.2009, 21:39 |
Pagoš dream sq :)

18.04.2009, 00:29 |
Mááša klobouk dolů... slušná práce :)

18.04.2009, 22:04 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-04-18 22:05:43
Naživo super, zvlášť ten subwoofer. Pěkná montáž. Jaký objem má ozvučnice na sub ?
Tak uz konecne koniec...

Cez 14 litrov je objem....

mno tak to je opravdová paráda
smekám pane!!!! NÁDHERA!
jak dlouho jsi to cca dělal??
pastva pro oči! a pro uši to je bezpochyb taky.. :)
Diky...S prestavkami viac ako rok, s niektorymi vecami mi pomohli kamarati z auto-hifi.sk (palubka + woof)...Maniak si mohol vypocut-stacilo povedat...

19.04.2009, 21:21 |
Augi gregi: thumbs up ;-)
mno není co dodat nádhera 100 z 10:-)
Jj. Líná huba, holé neštěstí :-( Také jsem zvažoval takto nějak sub, ale zatím chybí odvaha. Navíc mám airbag, takže se uvidí.
pekny "ufon" :-0, este mriezku 2.9x2.9cm pre tetu Emmu...
ako to v 14L ide? a 14 netto, ci aj s menicom?
mna od tohto menica odradilo prave to, ze som ho nikdy v tak malom objeme nepocul a mnohi sa tvarili, ze pod 25L nic nejde, lepsie okolo 30L ....
Mriezky na reprakoch su iba na sutaziach...
Rozdiel medzi 30 a 14l? Minimalny!!!(odskusane..) 14,5l bez menica...
Zvuk pecka, cely bas vpredu, dynamika,kontrola a hlbka, detail(kedze bas nemusi ist z kufra:-)...velka spokojnost...

20.04.2009, 17:18 |
Etien (M)
gregi: a jestlipak vis, ze kvuli EMMA ty mrizky resit nemusis? ;-)))
Etien snad ma nechces potesit, ze uz nemusia byt?:-) Aby bolo pocut chvenie vzduchu okolo cinely:-)

20.04.2009, 21:29 |
Etien (M)
ja nechci, aby to zase vyadalo, ze si na nekom masiruju svoje ego ;-)))
ale kdyz se podivas na posledni stranku pravidel, kde je ta tabulka s kategoriema, tak zjistis, ze "ochrana reproduktoru" se hodnoti pouze v kategorii Advanced a vys...
takze odpovidam na Tvou otazku: ano, chci Te potesit :o)))

22.04.2009, 21:05 |
dedo nadhera, dufam ze budem mat moznost okusit na vlastne usi. Krasa
velmi pekne riesenie. podla mna naj slovenska montaz....
dufajme, ze aj uspechy na emme budu take fajne :D
mna by len zaujmalo. uz dlksiu dobu rozmyslam, ako som aj dedo-vi vravel, ze by som dal woofer ako ty do pristrojovky. ale zaujma ma... preco je woofer dospodu??, ma to uplne uiny zvuk, ako keby bol spredu? alebo to je koli ochrane, pripradne, aby ho nebolo tak vidno???
Diky...woofer je tak kvoli zvuku(to je to najdolezitejsie, comu sa prisposobovali vsetky komponenty a ich instalacia), ale neodporucam taketo riesenie ak niesu TCR alebo plynule natacanie fazy na zosiku na basak...
furious: ak to dobre natocis dole, tak mas nieco ako maly horn, cize ziskas na hlasitosti, basak sa namaha menej a hra cistejsie
gregi- uz som ti to na go4sound pisal...
hertz HSK 163-3pasmo, hertz EP5 a woofer by potom isiel 20cm nejaky... na bud sezonu, ked by som to chcel zrealizovat, tak urcite chcem aktiv, a 2ks genesis 4kanali, procesor alpine...
radio je alpine 9815r
genesis 4kanal nie je zosik ani na stredobasy ani na sub.... malo muziky za vela penazi... u genesisov zabava zacina na DM....
Parádní instalace, ten woofer je tam nádherně umístěný a musí to být ještě větší pecka než loni.

24.04.2009, 18:40 |
-gregi- | Upraveno: 2009-04-24 18:42:02
Diky...Ale loni to nehralo (cakalo sa na komponenty...a viziu co dalej), teraz som uz spokojny aj ked to porovnam s domacim hifi (aj ked je to este trosku pozadu:-)...Pripajam sa k martinovi, 4-kanale nie su nikdy dobrym riesenim pre stredobasy, basy (dost sa setri na zdroji) z coho prameni aj horsi DF a ostatne parametre...

24.04.2009, 18:41 |
clown krasne uchylne :o)
gregi: poznam min. 4 vynimky z tohto pravidla:
Zapco C2K 4kW, Tru SledgeHammer, PG MS-1000, ArcAudio 4000SE, aj ked prve tri 2 spojene 2-kanaly :-)
no a azse som mudrejsi .. :) dikes.
takze asi to zvazim, co a ako
-gregi-: Můžu vědět na čem posloucháš doma? když si to tady zmínil.
Momentalne na nicom :-), lampovy zosilnovac aj predzosilnovac (komplet vlastna konstrukcia...),dalej JJ 828, vymyslam teraz ,ze aky tranzistor na stredobasy, a repra BW 804 k tomu BW woof 30cm z 800rady a momentalne cakam este na nejake Charia a potom mozno Mikro Utopie..neviem.. nemam cas ani pocuvat v poslednej dobe(iba auto po ceste..), kedze mam rozpracovane nejake veci....A cez leto planujem A-kove monobloky na vysky a stredy a atd...je toho dost, este som nenasiel to co mi "uplne" vyhovuje...
-gregi- No tak na to jde napsat snad je pacient... :-) (myšleno v dobrém)
Asi hej :-) Do konca roka chcem pocuvat uz iba na zosikoch/predzosikoch vsetko vlastnej vyroby a samozrejmostou je, ze sa budem musiet pohrat este s vyhybkami :-)...